Φιλοσοφια

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η Custom Luxury ιδρύθηκε το 2019 Η εταιρία μας εδρεύει στην Ελλάδα και η παραγωγή όλων μας των προϊόντων γίνεται στο studio μας στην Αθήνα. Δημιουργήσαμε την Custom Luxury για να μπορέσουμε να δώσουμε στους πελάτες μας μια νέα εμπειρία σε σχέση με τις πλεκτές χειροποίητες τσάντες. Η Custom Luxury προσφέρει μια μοντέρνα ματιά στο πολύ παραδοσιακό στυλ των χειροποίητων πλεκτών τσαντών, και δίνει στους πελάτες της μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, μεγεθών χρωμάτων και υλικών για να διαλέξουν.

Με σκληρή δουλειά και με μεγάλη προσπάθεια προσαρμογής των λειτουργιών και διαδικασιών μας ανάλογα με την ανατροφοδότηση των πελατών μας, έχουμε καταφέρει να είμαστε μια από τις πιο δημοφιλής μάρκες για εξατομικευμένες πλεκτές τσάντες στο διαδίκτυο.
Όλες μας οι τσάντες ολοκληρώνονται με το χέρι στο εργαστήριο μας. Σαν αποτέλεσμα του πάθους μας για την τέχνη και της σκληρής δουλειάς της ομάδας μας, έχουμε καταφέρει να φτάσουμε τον μεγαλύτερο όγκο παραγωγής χειροποίητων τσαντών που είχαμε ποτέ.

ΓΙΑ ΤΗΝ CUSTOM LUXURY

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΣΑΝΤΑ

Οι τσάντες της Custom Luxury είναι φτιαγμένες με αγάπη και προσοχή στην λεπτομέρεια, έτσι ώστε να μπορεί η κάθε χειροποίητη τσάντα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα θέλω σας. Τα σχέδιά μας είναι κατασκευασμένα με σκοπό να ταιριάζουν με αρμονία στο κάθε στυλ και στην κάθε συλλογή.  

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Ο σκοπός μας εδώ στην Custom Luxury είναι να θέσουμε ψηλά τον πήχη σε σχέση με τις χειροποίητες πλεκτές τσάντες. Θέλουμε η κάθε γυναίκα να έχει μια τέλεια εμπειρία όταν ψωνίζει από εμάς, και ακόμα περισσότερο όταν κρατάει μια τσάντα Custom Luxury. Αυτό που τελικά θέλουμε να πετύχουμε είναι να καταφέρουμε τις υπόλοιπες μάρκες του χώρου να ακολουθήσουν αυτή την στροφή στην ποιότητα για να μπορέσουμε να πετύχουμε την αξιοπιστία του κλάδου.
Βάζοντας τον πελάτη μπροστά, και εξυπηρετώντας τις δικές του ανάγκες και επιθυμίες, πιστεύουμε πως είναι εφικτό να πετύχει πραγματικά μια επιχείρηση. Ο στόχος μας είναι να μπορούμε πάντα να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών, προϊόντα με αδιαμφισβήτητη ποιότητα και άψογα υλικά, και έτσι να χτίσουμε σχέσεις με όλους τους πελάτες που ψωνίζουν από εμάς.
Εκτιμούμε την εποικοδομητική κριτική των πελατών μας γιατί με αυτό τον τρόπο και μόνο μπορούμε να βελτιωθούμε, ακούγοντας τους ανθρώπους που ξοδεύουν στα προϊόντα μας τα χρήματα τους.
Είναι μεγάλης σημασίας για εμάς το γεγονός ότι μπορούμε να βοηθήσουμε χιλιάδες ανθρώπους να φτιάξουν την χειροποίητη και μοναδική τσάντα των ονείρων τους. Ένα κομμάτι που θα παραμείνει μαζί τους για πάντα και θα τους συντροφεύει στις πιο σημαντικές στιγμές και γεγονότα τις ζωής τους.
Είμαστε εδώ για να κάνουμε την διαφορά σε έναν χώρο που για χρόνια λειτουργεί με απαράλλακτες και παλαιωμένες διαδικασίες και τακτικές.

ΣΤΗΝ CUSTOM LUXURY ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ

Σαν εταιρία, θέλουμε οι υποσχέσεις μας να κρατούν την αλήθεια και ο λόγος μας να είναι αξιόπιστος.
Είμαστε δεσμευμένοι να συνεχίσουμε την λειτουργία μας με τις ίδιες ηθικές αξίες, και να προσπαθούμε πάντα να βελτιωνόμαστε για να μπορούμε να ικανοποιούμε τις προσδοκίες των πελατών μας.
Όπως θα μεγαλώνουμε και θα επεκτεινόμαστε, οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι. Γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι που κάνει την Custom Luxury μοναδική και αξιόπιστη, και έτσι και συνεχίζουμε να προχωράμε γιατί η ευγνωμοσύνη των πελατών μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς.
Από την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε μέχρι και τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στους συνεργάτες μας σαν να είναι μέλη της οικογενείας μας, υποσχόμαστε να μην ξεχάσουμε τι μας κάνει.. εμάς.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Το κέντρο της επιχείρησής μας είναι στην Ελλάδα, αλλά είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για την εμπειρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας από όλο τον κόσμο.
Η γρήγορη μεταφορά προϊόντων είναι ένα απλό παράδειγμα, αλλά η εμπειρία είναι η ίδια όπου είτε βρίσκεστε στην Ελλάδα, στην Ινδία, ή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Προσπαθούμε να κρατάμε τους πελάτες μας χαρούμενους όταν ψωνίζουν από εμάς δίνοντας σημασία στην κάθε λεπτομέρεια, όπως την εμπειρία του επισκέπτη στην ιστοσελίδα μας, την διαδικασία της παραγγελίας μιας τσάντας, την ταχύτητα απάντησης μας στα μηνύματα και στα σχόλια, κ.λπ.. Είναι πολλά τα κομμάτια από τα οποία αποτελείται η online παραγγελία προϊόντων, και εμείς προσέχουμε κάθε ένα από αυτά με την προσήλωση. Είμαστε επίσης δεσμευμένοι να παρέχουμε φιλική και χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών, από τότε που καταφέραμε να μεγαλώσουμε την επιχείρησή μας από το μηδέν βασιζόμενοι πάνω στις προτάσεις των πελατών μας. Πραγματικά εκτιμούμε τον κάθε ένα πελάτη μας ξεχωριστά, γιατί εσείς είστε που κάνετε την επιχείρησή μας επιχείρηση! Εάν λοιπόν έχετε κάποια ερώτηση, ρωτήστε!

Χαιρόμαστε πάντα να σας βοηθάμε!

ΣΤΗΝ CUSTOM LUXURY ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ

Μας αρέσει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Είμαστε πάντα ανοιχτοί με τους πελάτες μας για το ποιοι είμαστε και τι κάνουμε σαν εταιρία. Πραγματικά, δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο εκτός από ειλικρίνεια όταν είσαι όσο απασχολημένη όσο εμείς! Και αυτό το χρωστάμε σε εσάς, τους πελάτες μας, κι έτσι δεν υπάρχει καν δίλημμα σχετικά με το αν θα είμαστε ή όχι ανοιχτοί μαζί σας.
Επίσης, είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε προσεκτικοί με τον τρόπο που λειτουργούμε, και σχολαστικά να υπολογίζουμε από την εμπειρία του πελάτη και τα συναισθήματά του όσο ψωνίζει από εμάς, μέχρι και την συνέχιση της εταιρίας μας σαν μια ηθική επιχείρηση.

Εδώ στην Custom Luxury πιστεύουμε ότι όλες οι επιχειρήσεις μοιράζονται τρεις ευθύνες:

  • Πρέπει να προσφέρουν ειλικρινή και ευχάριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες
  • Πρέπει να δείχνουν ευγνωμοσύνη στους υπαλλήλους τους
  • Πρέπει να χρησιμοποιούν την δύναμή τους για να βοηθούν το περιβάλλον και να ενδυναμώνουν τοπικές κοινότητες

Έτσι επιλέγουμε να λειτουργούμε, και έτσι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε.